BrainWork Digital

Diensten

Digitale Producten

U kunt bij ons terecht voor een scala aan digitale producten om de implementatie en/of uitvoering van digitalisatie en digitale processen te versoepelen.

Responsive Web (re)Design

Meer informatie
Wij zijn gespecialiseerd in makkelijk te gebruiken en professioneel uitziende websites. Maar complexere websites zijn ook mogelijk. We kunnen ook webshops ontwerpen en bouwen. Bij het ontwerp van zowel websites en webshops zullen we regelmatig communiceren met u, als onze klant, om uw tevredenheid te garanderen.

Als u wilt dat uw online aanwezigheid te telt, is het noodzakelijk dat uw website voldoet aan de behoeften van zowel uw bedrijf als aan die van uw klanten. Het gaat dan niet alleen over het bouwen van een prachtige website, maar ook over het begrijpen van uw markt en zorgen dat uw website hierop aansluit.

 

User Experience
Meer informatie

Het creëren van een vlekkeloze gebruikerservaring zorgt ervoor dat gebruikers eenvoudig de website kunnen navigeren en zo alles te kunnen vinden wat ze nodig hebben.

 

User Design Interface
Meer informatie

In de meeste gevallen valt de design van een website alleen op als de gebruiker zich eraan ergert. Gebruikers moeten zich comfortabel voelen en gevoelsmatig weten waar ze moeten zijn om te vinden wat ze zoeken. Een goed design is hier essentieel.

 

Responsive Design
Meer informatie

De manier waarop mensen gebruik maken van het internet verandert: meer dan een derde van de website-bezoeken zijn afkomstig van smartphones en tablets. Als een website niet correct wordt weergegeven op mobiele apparaten, loopt een bedrijf het risico klanten te verliezen. Een “responsive” ontwerp past de website zich automatisch aan het scherm waarop het bekeken wordt, dit zorgt voor een optimale gebruikerservaring op alle apparaten.

 

Usability
Meer informatie

Websites moeten eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken zijn. Zijn ze dit niet, dan zullen gebruikers de website verlaten. Door te concentreren op de bruikbaarheid van de website, zorgen we ervoor dat de website eenvoudig, duidelijk en makkelijk te navigeren is. Dit zorgt voor maximale betrokkenheid van gebruikers.

 

Website Ontwikkeling

Meer informatie
Door het werken met open source software is het mogelijk om plugins, modules, add-ons en uitbreidingen te ontwikkelen zodat de website aan de behoeften van uw bedrijf kan voldoen. Een groot voordeel van open source is dat het ons in staat stelt om de ontwikkelingskosten laag te houden, wat u geld bespaart.

 

Content Management
Meer informatie

Een content management systeem (CMS) geeft site-eigenaren de mogelijkheid alle aspecten van hun website te kunnen controleren.

 

E-commerce
Meer informatie

De flexibele e-commerce oplossingen van BrainWork Websites bieden klanten een complete digitale retail service. Afgestemd op hun behoeften biedt het een volledige content- en product-management met coupons en kortingen, analytics en verkoop rapportages, productenreviews en een veilige verwerking van betalingen en de integratie met andere systemen.

 

Mobile
Meer informatie

Smartphones en tablets veranderen de manier waarop mensen content consumeren online. Mobiele gebruikers verwachten nu in staat zijn om toegang te krijgen tot de volledige inhoud die beschikbaar voor degenen die het bekijken van de site op een desktop. Het is voorspeld dat mobiele internetgebruik die van desktops zal overschaduwen in de komende jaren.

 

Web Development
Meer informatie

Content management systemen zijn een solide basis voor websites. Web development bouwt voort op dit, waardoor klanten extra functionaliteit en integratie kunnen toe te voegen met andere web-gebaseerde platforms. Dit zorgt voor een naadloze gebruikerservaring zodat gebruikers volledig in te zetten met de site.

 

Content Creatie

Meer informatie
Het internet is dynamisch en de hedendaagse gebruiker verwacht boeiende website-inhoud. Wij begrijpen dit en werken samen met onze klanten om meeslepende content te creëren zodat gebruikers betrokken worden bij het bedrijf op verschillende niveau’s.

 

Copy Writing
Meer informatie

Website tekst moet werken op verschillende niveaus; het moet beknopt en geoptimaliseerd voor zoekmachines zijn en de lezer aanspreken. Goede tekst moet een duidelijke en consistente inhoud hebben, die de lezer boeit en relevante informatie geeft.

 

Grafisch Ontwerp
Meer informatie

Een goed grafisch ontwerp zal uw website verbeteren zodat uw boodschap beter overkomt. Het kan ervoor zorgen dat lezers niet afgeleid worden door individuele elementen en zal de lezer de weg wijzen op de website. Hierdoor krijgen website gebruikers een compleet beeld van de website, wat weer uw communicatiedoel kan versterken.

 

Website vertaling
Meer informatie

Door het internet is communicatie internationaler dan ooit tevoren. Dit vertaalt zich in het verbinden met klanten over de hele wereld. Door een website in hun taal te hebben, kunt u op een persoonlijke manier communiceren.

 

SEO

Meer informatie
SEO betekent Search Engine Optimization, oftewel Zoekmachine-Optimalisatie. Het creëren van een prachtige website is één ding, maar gezien worden door potentiële klanten is iets anders. Wij begrijpen niet alleen wat er nodig is om uw website hoog in de zoekmachine resultaten te laten komen, maar ook hoe u deze bezoekers om kan omzetten in klanten.

 

Keyword Strategie
Meer informatie

Het ontwikkelen van een goede zoekmachine-marketingstrategie begint met zoekwoorden. Het identificeren en selecteren van de beste zoekwoorden om relevante zoekverkeer naar een website brengen, maakt de creatie van “master keyword plan” mogelijk. Dit heeft invloed en is gericht op de inhoud en de website opbouw, evenals het bepalen van de toekomstige link building strategieën.

 

Website Opbouw
Meer informatie

Door het begrijpen van de schaal waarin de website opereert en wat haar doelen zijn en hoe de interactie met gebruikers is, maakt het mogelijk om op maat de website te ontwikkelen met oog op gebruiksvriendelijkheid. Responsive website opbouw maakt de ontwikkeling flexibel, logisch en gebruiksvriendelijk om zo betrokkenheid van beoogde gebruikers te bevorderen.

 

Content Optimalisatie
Meer informatie

Zoekmachines maken gebruik van geavanceerde algoritmen om de inhoud van websites te analyseren en pagina’s een rang toe te kennen in de zoekresultaten. Content optimalisatie is niet alleen de tekst en Meta gegevens vol te stoppen met zoekwoorden. Het gaat om het schrijven van boeiende inhoud die spreekt tot de bezoekers en deze nieuwsgierig maakt.

 

Link Building
Meer informatie

Zoekmachines gebruiken links om het web te navigeren; deze links zijn de wegen die pagina’s verbinden met de zoekmachines. Ze gebruiken een geavanceerde link-analyse om te ontdekken hoe pagina’s gerelateerd tot elkaar zijn. Links zijn belangrijk omdat ze elkaar waarde geven, en deze waarde heeft weer invloed op de zoekresultaten.

 

Digitale Marketing

Meer informatie
Het internet is een drukke, concurrerende en steeds veranderende marktplaats. Laat BrainWork Websites u de weg wijzen door de chaos door het creëren van een geïntegreerde, op maat gemaakte, marketing campagne.

 

Social Media Management
Meer informatie

Social Media is niet langer optioneel, maar een must. In de afgelopen 24 uur zijn er 2 miljoen blogberichten gepubliceerd, 271 miljoen unieke bezoeken aan sociale media platformen en 4,7 miljard minuten besteed op Facebook. Het heeft een enorm publiek met een even grote invloed, waardoor het zelfs de grootste merken kan maken of breken.

 

Pay Per Click
Meer informatie

Pay Per Click reclame is een manier om kosteneffectief campagne te voeren, die gericht is op uw doelgroep, zowel lokaal als internationaal. Doordat deze digitaal zijn, is het mogelijk de resultaten te meten, waardoor er gecontroleerd kan worden of het budget goed besteed is.

 

Email Marketing
Meer informatie

Gerichte e-mail marketing kan een effectieve manier om met huidige en toekomstige klanten te communiceren. Met behulp van pakkende e-mail templates zullen uw e-mails zich onderscheiden van de rest, terwijl de campagne kan worden gevolgd en gecontroleerd om een ​​maximale betrokkenheid te garanderen.

 

Analytics & Reporting
Meer informatie

Google Analytics biedt een diepgaand inzicht in de prestaties van websites, waardoor het mogelijk is te ontdekken wat wel en niet werkt. Hierdoor kunnen de website en eventuele campagnes bijgesteld worden, zodat ze optimaal kunnen presteren. Rapporten hierover kunnen wekelijks worden, maandelijks of per kwartaal gegenereerd worden en verstrekken een uitgebreid overzicht van de prestaties van de website.